معرفی
این ساختمان در ضلع شمال غربی دانشکده قرار داد و شامل سالن غذاخوری دانشجویی با گنجایش قریب 1000 نفر که به طور همزمان میتوانند از این سالن استفاده نمایند.
دفتر مدیریت آشپزخانه، انبار مواد غذایی و سردخانه دیگر قسمتهایی است که در مجموعه سلف سرویس قرار دارد.
دانشجویان میتوانند پس از رزرو غذا (صبحانه - نهار و شام) جهت تحویل آن به کارکنان پخش کننده مراجعه و غذای خود را دریافت کنند.
لازم به ذکر است که سلف سرویس دانشکده در وعده های ناهار و شام آماده سرویس دهی به دانشجویان عزیز می باشد .
برنامه هفتگی غذایی دانشجویان باتوجه به سهمیههای یارانهای غذای دانشجویی از سوی صندوق رفاه دانشجویان کشور برنامهریزی میشود.
دانشجویان می توانند برای اطلاع از برنامه ی غذایی هفتگی به میزکار خود در سامانه سماد یا صبا ( سامانه https://saba.tvu.ac.ir ) و یا (samad.app ) مراجعه نمایند .
" جهت اطلاع از روش شارژ و رزرو الکترونیکی غذا به لینک طریقه رزرو غذا مراجعه کنید ."
ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید وآرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون دستورالعمل استفاده دانشجویان از غذای دانشجوئی به شرح ذیل اعلام می گردد:
1. سهم دانشجو از تامین هزینه غذا در طی سنوات عادی مجاز تحصیل (کاردانی 4نیمسال، کارشناسی 8نیمسال) به تفکیک قیمت غذای پرهزینه ،متوسط هزینه و کم هزینه به ترتیب ده هزارتومان، هشت هزارتومان و پنج هزارتومان تعیین می گردد.
2. سهم دانشجو از تامین هزینه غذای دانشجوئی :
- برای نیمسال های اول و دوم سنوات اضافه مجاز : 2برابر
- برای نیمسال های سوم و چهارم سنوات اضافه مجاز : 5برابر
- برای نیمسال های سنوات اضافه مجاز بیش از چهار نیمسال : 7برابر
- سهم دانشجوی سنوات عادی مجاز از تامین غذای دانشجوی درطول سال تحصیلی می باشد.
3. قیمت های تعیین شده غذای دانشجوئی صرفا برای نیمسال های اول و دوم سال تحصیلی می باشد و شامل ترم تابستانی نمی باشد.
لازم به ذکر است دانشجوی اسراف کار به دانشجویی گفته می شود که در بازه زمانی مشخص ( یک ماه ) سه پرس غذا را علیرغم رزرو در وعده غذایی تحویل نگیرد .
** از دانشجوی اسرافکار به ازای هر وعده غذای تحویل نگرفته 60،000 ریال بابت جریمه کسر می شود .